Otvoren je maloprodajni shopping centar Hey Park Vukovar koji je sa 7 trgovina i ugostiteljskim objektom obogatio trgovačku ponudu Vukovara, ali i dao dodatan doprinos vukovarskom gospodarstvu s novih minimalno 50 radnih mjesta. 

Riječ je o retail parku, novom modelu trgovačkih objekata koji posjeduje zajedničko parkiralište od 146 mjesta, dok su ulazi u trgovine i ugostiteljski objekt zasebni.

Vrata su otvorile trgovine Spar, Sport Vision, Muller, Tedi, Pepco, Sinsay i S.Oliver.

Svečanom otvorenju nazočio je gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima, a prilikom obraćanja nazočnima zahvalio je investitorima na čelu s direktorom Željkom Petkovićem te istaknuo zadovoljstvo jer je za građane Vukovara stvorena nova trgovačka ponuda. "Investicija vrijedna 13 milijuna eura u naš grad dovela je 7 trgovina i bogatiju trgovačku ponudu što znači da Vukovarci više ne moraju ići u obližnje gradove, već u svome gradu mogu pronaći sve što im je potrebno za dom i obitelj.", između ostalog je naglasio gradonačelnik.

U znak otvorenja vrpcu su presjekli gradonačelnik Ivan Penava, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Kristina Bilić, direktor tvrkte BMP Asset Željko Petković te predsjednik Uprave društva Spar Hrvatska Danijel Vidiš.

Svečano otvorenje upotpunila je donacija Hey Parka Vukovar Udruzi Vukovarski leptirići koju je predložio Grad Vukovar, a koja je uručena predsjednici udruge Viktoriji Matin.