{gallery}2016/08/04/02{/gallery} Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović obišli su Ulicu Kneza Domagoja u Borovu Naselju nakon završenih radova u sklopu Projekta Vukovar.

Pročelnik Martinović je pojasnio kako se radi o novoj kanalizacijskoj mreži s priključcima, a ovo je 20-ta ulica koja je u sklopu Projekta Vukovar dovršena.

„Očekuje nas dovršetak još 30-tak ulica koje su trenutno u fazi izvođenja, a zahvaćene su ovim projektom te se završetak radova očekuje krajem 2017. godine", dodao je Martinović te napomenuo kako je Projekt Vukovar vrijedan 460 milijuna kuna što je jedan od najvećih projekata tog tipa u Republici Hrvatskoj, a uskoro kreće i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček rekao je kako je nakon završenih radova na kanalizaciji izvedena i nova cesta u Ulici Kneza Domagoja s potpuno novom kolničkom konstrukcijom s 6 cm asfalta, a stanovnike ulice uskoro očekuje i sanacija nogostupa te kućnih veža.

„Vrijednost radova na sanaciji kolnika iznosi 350.000,00 kuna, a zahvaljujući Projektu Vukovar dovršena je i kanalizacija s novim priključcima na zadovoljstvo stanovnika ove ulice", istaknuo je Pavliček.

Inače, ovo je već 14. ulica koja je ove godine sanirana, a u planu je do kraja 2016. sanirati preko 20 ulica. Ulaganje u investicije u Vukovaru tekuće godine premašuje 500.000,00 kuna što je jedinstveno u cijelom kontinentalnom dijelu Hrvatske.