Zamjenik Marijan Pavliček obišao je sanirane ulice Pakračku u četvrti Budžak i Novu ulicu u prigradskom naselju Lipovača.

U Pakračkoj je ulici saniran gornji postroj kolničke konstrukcije koji obuhvaća; saniranje mrežastih pukotina, izravnavajući sloj asfalta debljine 3cm, ugradnja mreže za armiranje asfalta i ugradnja habajućeg sloja asfalta debljine 5cm. Nova asfaltna površina iznosi 559,00 m2. Na rubnim dijelovima prometnice ugrađena je zrnata kamena bankina u širini od 50 cm.
Radove u vrijednosti od 168.254,00kn izvela je tvrtka Osijek-Koteks.
U Novoj ulici izvršena je sanacija gornjeg postroja kolničke konstrukcije koji obuhvaća; dobavu i ugradnju zrnatog kamenog materijala debljine 15cm i ugradnja habajućeg sloja asfalta debljine 7cm. Nova asfaltna površina iznosi 538,45m2. Na rubne dijelove prometnice ugrađena je zrnata kamena bankina u širini od 50 cm, zajedno s novom vertikalnom signalizacijom.
Radove u vrijednosti 180.978,08 kn izvela je tvrtka Osijek-Koteks.
„Grad Vukovar je još uvijek jedno od najvećih gradilišta u Republici Hrvatskoj te nastavljamo istim tempo kao u protekle tri godine. Cilj nam je da svi dijelovi grada budu na istoj razini što se tiče komunalne infrastrukture," rekao je zamjenik gradonačelnika Pavliček podsjećajući kako je u protekle tri godine uloženo preko 800 000 kn u sanaciju nerazvrstanih cesta u prigradskom naselju Lipovača. Također, najavio je sanaciju Bosanske ulice, posljednje neobnovljene ulice na Lipovači i izgradnju parkirališta kraj groblja.