×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/10/28/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/10/28/03

{gallery}2015/10/28/03{/gallery} Nakon obilaska radova na sanaciji krovišta na Olajnici gradonačelnik Ivan Penava u pratnji svojih suradnika obišao je i višestambenu zgradu u Ulici Domovinskog rata na kojoj je uskoro gotova sanacija ravnoga krova.


„Riječ je o sličnom problemu onome na Olajnici jer krov prokišnjavao i onemogućavao normalan život stanarima. Izgradnja ranoga krova mora se uraditi kvalitetno, no ovdje to nije bio slučaj tako da smo se odlučili na hitnu intervenciju kako stanari ne bi još jednu zimu dočekali u vlazi," istaknuo je gradonačelnik Penava.


Direktor Tehnostana Kristijan Lovrenščak objasnio je kako je ovaj problem uzrokovao i visoke troškove grijanja te da mu je drago što su se stanari odlučili na skuplju varijantu koja uključuje i izolaciju jer će time smanjiti i troškove grijanje.


Investicija je vrijedna oko 350.000 kuna od čega će vlasnici iz pričuve zgrade platiti 20% dok je ostatak financirao Grad Vukovar.
Izvođač radova je tvrtka Izo-građenje konzalting d.o.o. Osijek.