{gallery}2015/12/07/04{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava potpisao je s predsjednikom uprave tvrtke OSIJEK-KOTEKS d.d. Zoranom Škorićem, ing. građ. Ugovor o izvođenju radova na pojačanom održavanju nogostupa i priključaka na komunalnu infrastrukturu-Vijenac Ruđera Boškovića u Borovu Naselju.

„Ugovoreni radovi u vrijednosti 3.500.000,00 kn, a izvest će se radovi na sanaciji nogostupa na način popločavanja betonskim kockama 4010 m2 i priključaka na komunalnu infrastrukturu te postavljanje urbane opreme: 12 klupa, 6 koševa za otpatke, 6 stalaka za bicikle, kao i hortikulturno uređenje - 34 kuglasta bagrema," objasnio je gradonačelnik Penava ističući kako je riječ o još jednom u nizu bitnih projekata koji se provode na zadovoljstvo građana. „Iako nam je primarni cilj gospodarski oporavak grada, ne zapostavljamo niti uređenje grada koje držimo također bitnim zbog usklađivanja životnih uvjeta u svim gradskim četvrtima," rekao je Penava.

Gospodin Škorić je istaknuo kako je rok završetka ugovorenih radova 90 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao. „Sukladno vremenskim uvjetima i razdoblju, odlučit ćemo hoćemo li radove započeti prije ili poslije blagdana kako ne bismo narušili blagdanski ugođaj građanima pred njihovim domovima," naglasio je Škorić.