U Vukovaru se 16. i 17. kolovoza 2024. godine održava 21. Memorijalni nogometni turnir "Danijel Popović" u spomen na tragično preminulog nogometaša HNK Vukovar 1991, Osijeka i Hrvatske nogometne reprezentacije.

Na turniru sudjeluje 16 ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a snage će na travnjaku odmjeriti nogometaši s napunjenih 10 godina ili mlađi.

Turnir je na Gradskom stadionu Vukovar svečano otvorio gradonačelnik Ivan Penava te je svim sudionicima poželio sreću i fair play igru.
Čestitam domaćinima na odličnoj organizaciji turnira koji traje već 21. godinu. Sjajan pristup i energija. Veseli me vidjeli da je Vukovar ponovno mjesto susreta ekipama iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine, od Širokog brijega, Makarske, Zagreba pa do naše Slavonije. Siguran sam da će neki od vas jednoga dana zaigrati u velikim klubovima i u našoj nogometnoj reprezentaciji. Sudionicima želim puno sreće u igri i da svaka utakmica prođe bez ozljeda. Neka najbolji pobijedi!“, rekao je gradonačelnik te je proglasio turnir otvorenim uz želje da sudionici iz našega grada ponesu kući lijepe uspomene i sportski duh.

U skupini „A“ zaigrat će NK Osijek, NK Dugo Selo – I, HNK Mitnica te HNK Vukovar 1991 – II. U skupini „B“ HNK Vukovar – I, NK Hrvatski Dragovoljac, ŠNK Lovas te NK Vuteks Sloga. U skupini „C“ HNK Cibalia, HRNK Zmaj Makarska te HNK Fruškogorac, a u skupini „D“ NK Široki Brijeg, NK Dilj, NK Olimpija Osijek te NK Dugo Selo – II. Utakmice se igraju od 9 sati ujutro pa sve do poslijepodne.