×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/06/10/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/10/02

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, u pratnji ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine, župana vukovarsko-srijemskog Bože Galića, gradonačelnika Vukovara Željka Saboa i direktora Vodnogospodarskog odjela Hrvatskih voda za Dunav i donju Dravu Siniše Kukića obišao je danas područja Vukovara ugrožena vodenim valom. Sa pripremom za obranu od poplave hrvatski premijer prvo se upoznao na Otoku sportova, zatim u središtu Vukovara te na području Priljeva i naselja Budžak. Na vukovarskom Otoku sportova, jednoj od kritičnih točaka, poručio je da će Vlada učiniti sve da pomogne ugroženim područjima.

– S obzirom na stanje na terenu i najave iz uzvodnih dijelova Dunava moramo se pripremiti za najgore scenarije. Nadamo se da će to sve biti džabe i da nikakvih problema neće biti te da će sva područja uz Dunav biti obranjena – rekao je premijer Milanović.

{gallery}2013/06/10/02{/gallery}