×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/06/20/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/20/02

Vodostaj Dunava kod Vukovara iznosio je u jutarnjim satima 688 centimetara i svakog sata padao je za pola centimetra. Prema riječima Siniše Kukića, direktora Hrvatskih voda za donju Dravu i Dunav, sutra bi mogle biti ukinute izvanredne mjere od poplave za Grad Vukovar zbog vodostaja ispod 680 centimetara.

To je i najvažnija informacija sa posljednje sjednice Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara nakon dvadeset dana obimnih radova na organizaciji i provođenju mjera zaštite do poplave. - Poslove oko obrane od poplave nastavljaju dežurne službe, a već smo krenuli sa uklanjanjem nasipa u središtu Vukovara. Još jednom želim zahvaliti svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos uspjehu u svladavanju velikog vodostaja Dunava u Vukovaru – rekao je Željko Sabo, gradonačelnik Vukovara i predsjednik Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara.

{gallery}2013/06/20/02{/gallery}