{gallery}2016/08/18/02{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček svečano su otvorili cestu koja spaja ulice Dvanaest redarstvenika, Dr. Ante Starčevića i Domovinskog rata u Borovu Naselju.

Tom prilikom gradonačelnik Penava je rekao kako ima ideju i viziju razvoja te da zajedno sa suradnicima osluškuje potrebe i interese građana grada Vukovara. Upravo vođeni interesima i molbama sugrađana izvedeni su ovi radovi. „Na zadovoljstvo građana Borovo Naselja dobili smo kompletnu novu prometnicu sa pješačkom i biciklističkom stazom s horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, odvodnjom te rubnjacima i javnom rasvjetom“, pojasnio je gradonačelnik te zahvalio ljudima koji su do nedavno na ovom mjestu obrađivali vrtove te su isto to zemljište ustupili Gradu Vukovaru spoznavši interes šire zajednice.


„Ovo je petnaesta, što novo izgrađena, što sanirana ulica ove godine u gradu Vukovaru. U planu nam je zahvaljujući Projektu Vukovar izgradnja kanalizacijske mreže i asfaltiranje još nekoliko ulica prvenstveno u gradskoj četvrti Budžak, dvije ulice u Sotinu i prigradskom naselju Lipovača“, dodao je zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček.
Vrijednost izvedenih radova je 567.215,63 kn s PDV-om.