{gallery}2015/12/14/05{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima obišao je završene radove na sanaciji nogostupa i biciklističke staze na Lipovačkom putu u dužini od 1010,00 m, a širine 1,75 m.

„Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što danas na Lipovačkom putu otvaramo pješačko-biciklističku stazu, uz koju su postavljene klupe i koševi za otpad, a koja je ujedno i ispunjenje želja mještana Lipovače. Naime, cilj je bio povezati Lipovaču sa Vukovarom, te smo realizacijom ovog projekta jasno dali do znanja kako nam je važan svaki dio grada Vukovara", rekao je gradonačelnik Ivan Penava.

„Grad Vukovar je u potpunosti financirao navedene radove u iznosu 737.000,00 kn. Izvođač radova je gradska tvrtka Komunalac d.o.o., koja je posao odradila u roku i u skladu s pravilima struke", istaknuo je pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović, te dodao kako će 2015. godina biti zaključena sa ukupno 22 sanirane ulice, preko 35 saniranih nogostupa, 3 nova trga, 3 gradska parka i 4 parkirališta na području grada Vukovara za što je uloženo oko 30 milijuna kuna.