×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/01/12/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/01/12/01

{gallery}2016/01/12/01{/gallery} Na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave s namjerom sklapanja ugovora o ustupanju radova, potpisan je Ugovor o izvođenju radova sa ponuditeljem GRADNJA d.o.o iz Osijeka, na Pojačanom održavanju nerazvrstane ceste – Ulica Stjepana Supanca.

Vrijednost radova iznosi 1.036.403,52 kn sa PDV –om, a rok završetka ugovorenih radova je 60 kalendarskih dana od dana uvođenja Izvođača u posao.
Projektom je predviđena cesta sa kompletnom novom kolničkom konstrukcijom, sa uređenjem temeljnog tla, izradom nosivog sloja od mehanički stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i izradom nosivog sloja od mehaničkog stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i izradom nosivog i habajućeg sloja, novim sustavom zatvorene oborinske odvodnje te novom vertikalnom i horizontalnom signalizacijom. Ukupna prometna površina ceste koja se uređuje iznosi 2.212,00 m2 i nogostupa 471,00 m2.

„Na zadovoljstvo građana, u suradnji sa višegodišnjim partnerom, tvrtkom GRADNJA d.o.o. iz Osijeka po završetku radova Sajmište će dobiti kompletno obnovljenu prometnicu" rekao je gradonačelnik Ivan Penava istaknuvši kako mu je zadovoljstvo već u ranim danima 2016. godine nastaviti sa pričom koja je prethodne godine započela.