Pozivaju se fizičke i pravne osobe te zadruge koji su nositelji dozvole za akvakulturu odnosno subjekti u poslovanju s hranom životinjskog porijekla, sukladno posebnom propisu, te imaju odobreni objekt za preradu proizvoda ribarstva te ovlaštenici povlastice za obavljanje gospodarskog ribolova na slatkim vodama, na području grada Vukovara na podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih potpora Grada Vukovara iz područja ribarstva i akvakulture grada Vukovara za 2023. godinu.

Bespovratne potpore se dodjeljuju za pokriće dijela prihvatljivih troškova koji su nastali od 1. siječnja 2023. godine do dana podnošenja zahtjeva.

Bespovratne potpore moguće je ostvariti i po ponudi/predračunu uz obvezu dostavljanja dokaza o izvršenom ulaganju najkasnije do 15. siječnja 2024. godine

Minimalni iznos bespovratne potpore koji se po pojedinom korisniku može dodijeliti je 200,00 eura, a maksimalan iznos do 10.000,00 eura.

Javni poziv je otvoren od 19. prosinca 2023.g. do zaključno s 27. prosinca 2023. godine.

Javni poziv i obrasci za podnošenje zahtjeva dostupni su na web stranici Grada Vukovara; www.vukovar.hr ili u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo, Dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar (1. kat, ured br.5).

 

PROGRAM
JAVNI POZIV
Obrazac zahtjeva Mjera 1 NABAVA OPREME ZA OBAVLJANJE DJELATNOSTI RIBARTVA I AKVAKULTURE
Obrazac zahtjeva Mjera 2 PROMIDŽBA I MARKETINŠKE AKTIVNOSTI U RIBARSTVU I AKVAKULTURI
Obrazac zahtjeva Mjera 3 EDUKACIJA I STRUČNO USAVRŠAVANJE
Izjava o korištenim potporama male vrijednosti
Izjava podnositelja zahtjeva da je / nije obveznik PDV-a
Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja
Tablični prikaz troškova